Feesten & Partijen

Als je je verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest wil vieren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om jouw feest te organiseren en denken graag met je mee.

Bij ons kun je een ruime zaal afhuren inclusief catering. Als je een band of DJ willen inhuren, dan hebben wij een ruim podium beschikbaar. Zelfs de artiesten kunnen wij eventueel voor jou regelen. Hiermee maken we je feest helemaal af en kun jij zorgeloos genieten!

Een ruime feestlocatie inclusief catering!

Wij helpen jou graag met alle voorbereidingen van jouw feest. Van decoratie tot de uitnodigingen. Wij kunnen het allemaal voor je regelen. Regel je liever alles helemaal zelf? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Dé ideale feestlocatie in Lelystad

De zaalverhuur is vanaf 20:00 uur beschikbaar. Dan is de cafetaria gesloten en kunnen wij ons volledig op jouw feest focussen om alle nodige voorbereidingen treffen.

Wij denken graag met je mee en houden rekening met jouw wensen. Hierdoor zijn wij dé ideale feestlocatie in Lelystad en omstreken. De eindtijd van het feest kunnen we in overleg afstemmen.

Contact

Wil je onze feestlocatie in Lelystad afhuren of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met ons via ons contactpagina. Wij bespreken dan samen alle mogelijkheden om jouw feest succesvol te laten verlopen.